Cégünk


A V-V control s.r.o. társaság munkaerő-kölcsönző ügynökség, és fő tevékenysége a munkaerő-kínálat és segítség a szakképzett munkavállalók és professzionális dolgozók keresése során. A V-V servis s.r.o. társaság sikereire és tevékenységére köt rá, amely a szlovákiai piacon már 2000 óta tevékenykedik. Vállalatunk egyedi segítséget és támogatást nyújt olyan munkacsoportok kiépítése során, amelyeknél hosszú távú működés és maximálisan hatékony teljesítmény várható el.

A speciálisan kiválasztott magas színvonalú és motivált jelölteknek köszönhetően lehetővé tesszük a vállalatok számára a folyamatos fejlődést a vállalkozói tevékenység terén, egyúttal a munkahelyi háttér megerősítését, valamint a meglévő munkacsoportok stabilitását is, amelyek rendszeres oktatást kapnak a menedzsment és munkabiztonság területén. Innovációkkal, rugalmassággal és a piaci feltételekhez és az ügyfelek igényeihez való folyamatos alkalmazkodással segítjük üzleti partnereink növekedését, egyúttal a regisztrált munkahelykeresők elégedettségét is biztosítjuk.

Szolgáltatásaink


Munkaerő-kölcsönzés
Jogi tanácsadás
A munkaerő felvételi osztály szervezése és vezetése
A jutalmazási, értékelési és képzési rendszer beállítása

Az osztály költségvetésének kidolgozása
A társaság belső és külső kommunikációjában való részvétel

A munkavállalók teljesítményének értékelése
Tevékenységek képzése és megvalósítása a vállalati célok elérése érdekében

Partnereink

és jellemzésük


Partnereink stabil vállalatok és olyan álláskeresők, akiknek kedvük van és érdekük dolgozni és fejlődni. Azoknak a cégeknek, amelyek növelni szeretnék versenyképességüket, olyan személyzeti megoldásokat kínálunk, amelyek az ő konkrét és egyedi problémáikra tekintettel lettek kidolgozva. Az érdeklődőket és munkavállalókat további szakmai fejlődésükben és növekedésükben saját személyzeti konzultánsaink és HR-menedzsereink támogatják.

Naše pôsobenie


Együttműködésünk első percétől kezdve hagyatkozhat készséges hozzáállásunkra, tapasztalatainkra és szolgáltatásaink folyamatos tökéletesítésére a mindenkori jogszabályokkal összhangban. Minden egyes ügyfél számára olyan megoldást kínálunk, amely segíti a személyzeti politika optimalizálását és bármely projekt megvalósítását. Tökéletes személyes, telefonos és internetes támogatást nyújtunk, és az együttműködés egész ideje alatt válogatott specialisták fognak önökkel törődni.

Aktuális munkahely-kínálat

Milyen munkahelyeket kínálunk és milyen pozíciók szabadok éppen? Kattintson a gombra és tudjon meg többet.

meg többet